915
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-915,page-child,parent-pageid-20,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.2.4,select-theme-ver-8.3,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1126

VAN DER MERWE
RESIDENCE

The kitchen is the heart of a home, so it was essential to design this kitchen as a beautiful space without sacrificing functionality. Combining white with grey hues for added depth achieve the desired perception of spaciousness. Ample built-in storage spaces and seamless countertops offer a polished finish. Attention to detail in the pattern on the cupboards and unfussy matt handles lend a sense of attractiveness and functionality. General lighting from ceiling downlighters is supplemented by diffused lighting under the cabinets to illuminate the countertops. A solid wood countertop with matching wooden stools and pendant lights that evoke images of kettles together achieve a contemporary yet homely look.