907
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-907,page-child,parent-pageid-20,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.2.4,select-theme-ver-8.3,ajax_fade,page_not_loaded,popup-menu-fade,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-1126

VISSER
RESIDENCE

We created a warm, inviting, integrated space with defined living areas to maximise the use of the space. A largely neutral palette combined with light texture and geometric lines create a look of casual elegance and comfort. Spaces are non-cluttered and easy to navigate. Statement d├ęcor pieces draw the eye across the spaces, adding a sense of delight, while bold leafy plants in the open plan living areas evoke feelings of well-being and health. Shutters provide respite from the sun and serve as a smart security feature that enhances the overall design for easy living.